There was an error in this gadget

Wednesday, June 10, 2009

jln2 terengganu

aku n bdk2 psscm cheras telah g tganu pada 29.05.2009 sehingga 31.05.2009 untuk sambutan 44thn silat cekak..byk kenangan yang x blh dilupakan pada waktu kejadian..di sini ak ringkaskan serba sedikit perjalanan kitorg ke sana..

29.05.2009
berkumpul di PLC pada pukul 10 mlm..ak,zam n ehsan smp dlm kul 945(lambat sikit) kat PLC kerana amik seorang ahli yg tidak ada transport nak ke PLC di KUIS bangi..mula2 sampai di PLC kitorg tgk ada 2 bas : satu bas persiaran n satu lagi bas sekolah..cuba tgk kitorg naik bas pe??haha..wlu mcmne pn bas tu mempunyai aircond yang paling sejuk penah ak rasa setelah byk kali naik bas..bas ekspress pn x sesejuk ni..huhu..

30-05-2009
majlis konvo
ada beberapa ahli cheras telah berjaya untuk konvo termasuk la, ak wlubagaimana pn kita org smp lambat disebabkan masalah2 yg x dpt dielakkan..bdk2 cheras yg konvo pada hari tu semua x mandi..haha.. hanya tukar PAKAIAN RASMI SILAT CEKAK(BLUE BLACK) di masjid apa tah..lupa namanya.kat situ mesti org2 situ pelik awat semua pakai baju sama warna ni..haha..pastu sampai2 smu org telah berkumpul dan telah selesai taklimat sesi konvo..ak xpaham beberapa kenalan jmp dan msj ak ucapkan tahniah2 kat ak..mungkin disebabkan ak berjaya konvo kot..huhu...ak ingat dorg perli sbb kitorg dtg lambat..haha..
satu lg ak x blh lupakan ialah aku adalah orang yang pertama terima sijil pada majlis konvo kali ni dah la x dgr taklimat,ak pn main redah jela..hehe..smp ak rasa ak jadi kelam kabut pada waktu tu..huhu..papepn majlis konvo telah berjalan lancar n baik..

makan malam
semua ahli berkumpul di TAMADUN ISLAM untuk makan malam di mana ia telah dirasmikan oleh MB TGANU AHMAD SAID..di situ semua ahli seluruh Malaysia berkumpul sehingga jam 12 mlm..

31-05-2009
macam biasa bdk2 PLC tak p pn mesyuarat perwakilan di mana kitorg cuma wakilkan penyelia klas sbg wakil..haha..
sementara tggu mesyuarat perwakilan settle, kitaorg telah g jalan2 n beli keropok2 kat pasar payang, pastu kitorg jalan2 kat muzium masjid tu apa tah namanya..ak, abg zul, abg mie, hamdan n nas telah berjaya meredah n melawat seluruh masjid seluruh dunia dlm masa 1 jam..terer kan kitorg..haha..

pas mesyuarat abis kitorg pn p la cr abg jaafar dan seterusnya pulang ke kl di mana kitorg smp ke PLC dlm kul 4 pg..


:-best jmp bekas ahli-ahli PSSCM uniten di mana masing2 telah join cawangan2 seluruh malaysia maknanya ada la juga kenalan nnt..hehe..
pape pn jmp lg di sambutan 45 di N9

No comments:

Post a Comment